Om oss


Thomas Albertsen

Thomas Allerede på starten av 2000 tallet var Thomas aktiv på event og konsertscenen. PartyImpuls så dagens lys, og ble etterhvert en stor aktør. Etter 5 lærerike og begivenhetsrike år valgte de å avslutte eventyret. Veien gikk videre til å jobbe med barn med særskilte behov. 15 år etter det siste arrangement, så Nidaros Event dagens lys, og ambisjonene er ikke mindre. Erfaring fra PartyImpuls, samt de siste 15 årene, er brakt med inn i Eventfirmaet, og målsettingen er klokkeklar. Nidaros Event skal skape minnerike opplevelser, for store og små. Thomas er en aktiv person, som byr på seg selv, og innehar stor arbeidskapasitet. Kreativ, og vant til å beholde roen i stressende og krevende situasjoner.

Egil Finserås

Egil er en raus, positiv mann med glimt i øyet. Drevet firma og butikk i mange år, vant til å ta styringen i store og små prosjekt. Han har god erfaring med å planlegge, igangsette og generelt få ting til å skje. Har vært instruktør for ungdommer i sport og idrett i over 12. år, blant annet innen fotball, sykling og kickboksing. Driver i dag to firma, som viser til stor arbeidskapasitet. Er i dag instruktør på TKBK, og har trenerkurs gjennom Norges Kickboksingforbund. Erfaren med å instruere større grupper, bevare roen ved uforutsette ting, løsningsorientert hvis ting ikke går helt etter planen. Egil har en unik måte og se det positive i krevende situasjoner. 

Martin

Martin er et fyrverkeri av en person. Han loser deg fra start til ende på en måte bare han kan. I dag har Martin ansvaret for blant annet sitt eget konsept Martins musikkquiz, som han har drevet på egen basis allerede i mange år. Nå har vi kapret Martin, og opprettet et samarbeid. Martins musikkquiz kan bookes gjennom oss. Martin er også en topp konfransier og Dj. Er dere på utkikk etter en person som er med på å skape minnerike opplevelser, så er Martin rett person.

Andreas

Andreas Thomas-Strømsland er 39 år og har 24 år erfaring fra kjøkken. Tidligere kokk ved To Rom og Kjøkken, Kjøkkensjef ved E C Dahls Pub og Kjøkken i fire år, og med bred erfaring fra inn og utland.  Andreas elsker håndverksmat og strever etter å servere Oi opplevelser hjemme oss deg! Gjennom Nidaros Event tilbys det 3, 5 og 7 retters skreddersydde måltider tilberedet og servert fra ditt eget kjøkken for opptil 15 gjester. Han kan også holde matkurs. Vi skreddersyr også en totalpakke til større fester.


location.reload(true/false);